Stephanie de Vries, Jansen & De Vries

“Affenda houdt alle juridische veranderingen die gevolgen voor ons hebben bij. Het is prettig om te weten dat we altijd up-to-date zijn. Daarnaast bracht Affenda ons kostenefficiëntie en rust door de introductie van online boekhouden. Wij lieten veel over aan de accountant, maar doen onze aangiftes, zoals omzetbelasting nu zelf. Dat scheelt niet alleen in kosten, maar levert vooral iets op: grip op de zaak. Hierdoor hebben we inzicht op elk moment en kunnen we vervolgstappen beter afstemmen. Ook helpt Affenda ons bij juridische vraagstukken, zoals op dit moment bij het aangaan van een partnerschap, waarin Affenda een bemiddelende rol heeft. We hebben een plezierige samenwerking.”

jansen-en-de-vriesZwart

.

Tom van Steeg, Caressi Kitchen Products

“Ik ben woonachtig in Hongkong en heb een groeiend internationaal opererend bedrijf in Nederland. Hierdoor sta ik voor complexe juridische vraagstukken. Affenda adviseert breed en is juridisch zeer goed onderlegd. Dit heeft Caressi profijt opgeleverd én misrekeningen voorkomen. Affenda stelt tevens de zakelijke contracten op, bemiddelt bij geschillen, volgt de bedrijfsvoering en heeft gezorgd voor een goede koppeling van online boekhouding en voorraadbeheer. Dat voelt heel vertrouwd; ik neem geen grote beslissingen zonder overleg. Met Affenda maak ik in korte tijd grote stappen.”

caressi

.

René Evers, Esvica Food

“Groothandel in koel- en diepvriesspecialiteiten Esvica Food, heeft door advies en samenwerking met Affenda behoorlijk wat kosten kunnen besparen. Toen wij Snowy, een plastic sneeuwpopje om ijsjes in te serveren wilden importeren, stuitten we op invoerrechten van 6% omdat de douane vond dat de het niet gecategoriseerd mocht worden als speelgoed, maar als keuken- en tafelgerei. Affenda oordeelde anders en dat leidde tot een rechtszaak tegen de staat die wij hebben gewonnen. Affenda stond ons als juridisch adviseur gedurende de hele zaak bij. Affenda is professioneel, op de hoogte, menselijk en begripvol en dat brengt ons vooruitgang.”

Uw situatie bespreken

Wilt u weten of wij u kunnen helpen met uw specifieke vraagstuk? Leg uw kwestie voor en u zult onze kennis, ervaring en transparantie ervaren. Bel ons op 06 813 77 776.

Gratis adviesgesprek