Het is een open deur, maar orde op financiële zaken levert alleen maar voordelen op. Als u weet hoe u ervoor staat, raakt u minder snel in moeilijkheden. En verkeert u wel in moeilijkheden, dan is orde de eerste verbeterstap. U maakt gerichtere en betere keuzes en u heeft meer tijd voor uw core business. Voorkom daarom een gebrek aan inzicht in uw financiën. Wilt u hierover een specialist spreken? Bel vrijblijvend 06 81377776 en bespreek uw situatie.

 

Online administratie: 100% inzicht

Affenda heeft als doel om uw inzicht te optimaliseren en geen tijd te verspillen aan onbeduidende zaken. Daarom geven we u met onze administratie-app op elk moment inzicht in uw administratie, facturatie, jaarrekeningen, voorraden, belastingen: al uw bedrijfsgegevens geïntegreerd in een systeem. Dat is transparantie en overzichtelijkheid ten top.

 

Wat doet een bedrijfscoach van Affenda?

Een bedrijfscoach helpt u met het scheppen van orde en geven advies over de koers van uw onderneming. Hebben we uw zaken op orde gebracht, dan raken uw financiën niet meer in verval door onze administratie-app. Vervolgens krijgt u waardevolle inzichten in de knelpunten en sterktes van uw onderneming. Daar vanuit kunt u nieuwe initiatieven ontwikkelen.

Uw situatie bespreken

Wilt u weten of wij u kunnen helpen met uw specifieke vraagstuk? Leg uw kwestie voor en u zult onze kennis, ervaring en transparantie ervaren. Bel ons op 06 813 77 776.

Gratis adviesgesprek