Weet u hoe het voelt om volledig in controle te zijn? Vast niet, controle is mogelijk tot op zekere hoogte. Ondernemen is meer een kwestie van goed risicomanagement. En toch, u kunt een verbeterslag maken; een flinke stap naar meer controle! De technologie maakt grote progressie en u hoeft slechts te volgen. In deze veranderende wereld zijn kennis, inzicht en management de nieuwe sleutelwoorden. En dat is precies wat Affenda ondernemers biedt. Zo helpen we u gecontroleerd te ondernemen.

 

2 stappen naar een andere manier van ondernemen

Aan de start van elke samenwerking helpen we uw financiële en fiscale structuur in het zadel en daarna zorgen we dat het daarin blijft. De zaken worden versimpeld en u krijgt een online dossier dat u te allen tijde kunt raadplegen. Wij geloven in 100% transparantie en daarom is ons dossier uw dossier. Dat is de basis.

Stap twee is de focus op uw ondernemings- of persoonlijke doelen. Welke ambitie u ook heeft, sparren doet u met iemand die inzicht heeft in uw situatie. Of het nou gaat over een opstartende/ groeiende onderneming of het optimaliseren van een fusie. Affenda is uw adviseur; van het in goede banen leiden van fiscale stromen tot het minimaliseren van bedrijfsrisico’s. Ons handelen stelt u in staat om besluiten te nemen.

 

Hoe gaan we dat doen?

Bij al ons handelen staan transparantie en vooruitgang centraal. Er worden geen drempels opgeworpen om vragen te stellen en kwesties te bespreken. We zijn bereikbaar wanneer u dat bent. U krijgt heldere antwoorden en adviezen aan de hand waarvan u beslissingen kunt nemen. Ook belangrijk; u betaalt niet meer dan nodig. We zijn geen urenfabriek en houden er geen ingewikkelde kostenoverzichten op na.

Wilt u weten om welke 3 redenen anderen voor ons kozen?

 

Affenda ondersteunt ondernemers in binnen en buitenland bij:

  • Opstarten: oprichten, overdracht
  • Veranderingen: herstructureren, fusie, overname, samenwerken, ontvlechten
  • Fiscaliteiten: invordering, aangiften, belastingcontrole
  • Accountancy: online administreren, jaarrekeningen, rapportages
  • Coaching: trainingen online administreren

Zo leert u ons kennen

Een telefoontje naar 06 81377776 is genoeg om ons te leren kennen. Leg eens een kwestie voor en u zult onze kennis, ervaring en transparantie ervaren. Wilt u het uit eerste hand vernemen?

lees hier de ervaringen van onze relaties.