Ik ben Peter Kleinreesink, businesscoach pur sang. Uw financiële en fiscale kwesties benader ik vanuit de breedte, door te kijken naar alle zaken die uw vraag in zijn context zetten. Alleen zo kan ik een waardevol advies uitbrengen dat u vooruit helpt, want dat is mijn raison d’etre; vooruitgang voor u en uw onderneming. Ik versimpel de zaak en ik hecht aan transparantie: mijn dossier is uw dossier, u kunt het altijd en overal online inzien. Ik maak u nog zelfstandiger dan u al bent. U werkt naar groei, innovatie of expansie. Ik zoek context, ventileer visie en signaleer kansen. Samen boeken we uw vooruitgang. Ik ben uw businesspartner.

 

Fiscaal preventiepakket

Bent u graag zeker van uw zaak? U bent niet de enige. Veel van onze klanten dekken hun fiscale risico’s af. Hoe ze dat doen?

 

Fiscaal advies

Weet u waar u fiscale kansen laat liggen? Wij wel. Als u ons uw situatie laat doorlichten, vinden wij negen van de tien keer kansen waar u ze niet had verwacht. Denk bijvoorbeeld aan…

 

Online administratie voeren

Tijdelijk de financiën niet op orde of geen inzicht in de financiële stromingen? Het helpt uw bedrijf niet. De simpelste oplossing ligt hier voor het oprapen.

 

Accountant nieuwe stijl

Ondernemers willen in control zijn en accountants helpen daarbij. Deze beschouwing raakt langzaam maar zeker uit de tijd. Benieuwd naar wat de toekomst brengt?

 

Uw situatie bespreken

Wilt u weten of wij u kunnen helpen met uw specifieke vraagstuk? Leg uw kwestie voor en u zult onze kennis, ervaring en transparantie ervaren. Bel ons op 06 813 77 776.

Gratis adviesgesprek

"Ik ben woonachtig in Hongkong en heb een groeiend internationaal opererend bedrijf in Nederland. Hierdoor sta ik voor complexe juridische vraagstukken. Affenda adviseert breed en is juridisch zeer goed onderlegd."