Elke ondernemer heeft ermee te maken gehad: tijdelijk de financiën niet op orde of geen inzicht in de financiële stromingen. Het helpt uw bedrijf niet. Financieel overzicht helpt u bij het maken van goede beslissingen. En daar zorgen wij voor. We verzorgen jaarrekeningen en bespreken maatschappelijke en bedrijfsmatige ontwikkelingen voor het komende jaar of verder. Hebben we uw zaken op orde gebracht, dan raken uw financiën niet meer in verval door onze administratie-app.

 

Online administratie: 100% inzicht

Affenda heeft als doel om uw inzicht te optimaliseren en geen tijd te verspillen aan onbeduidende zaken. Daarom geven we u met onze administratie-app op elk moment inzicht in uw administratie, facturatie, jaarrekeningen, voorraden, belastingen: al uw bedrijfsgegevens geïntegreerd in een systeem. Dat is transparantie en overzichtelijkheid ten top.

Uw situatie bespreken

Wilt u weten of wij u kunnen helpen met uw specifieke vraagstuk? Leg uw kwestie voor en u zult onze kennis, ervaring en transparantie ervaren. Bel ons op 06 813 77 776.

Gratis adviesgesprek

"Ik ben woonachtig in Hongkong en heb een groeiend internationaal opererend bedrijf in Nederland. Hierdoor sta ik voor complexe juridische vraagstukken. Affenda adviseert breed en is juridisch zeer goed onderlegd."