Wanneer u met (fiscale, ondernemers, persoonlijke) vragen rond loopt waar u niet zo 1, 2, 3 een oplossing voor hebt of u wilt weten of u uw onderneming goed hebt staan, dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken. We kunnen dan in een vrijblijvend adviesgesprek uw casus aftasten en kijken of we u van een antwoord kunnen voorzien dan wel een passende oplossing kunnen bieden voor de optimale fiscale ondernemingsstructuur. Dit geldt voor vennoten in een vennootschap onder firma, maten in een maatschap dan wel de directeur groot aandeelhouder van een besloten vennootschap. Vragen zijn er om beantwoord te worden en daarvoor bent u bij Affenda op het juiste adres.

 

We kunnen dan gelijk aftasten of de persoonlijke klik er is. Immers zakendoen gaat om wederzijds vertrouwen en dan moet de klik tussen partijen goed zijn en dat is niet anders dan wanneer Affenda u adviseert en zaken met u doet.

Wist u dat ..

.. candy canes dessert sugar plum candy canes sesame snaps. Pie candy canes soufflé chupa chups soufflé powder brownie?

"Ik ben woonachtig in Hongkong en heb een groeiend internationaal opererend bedrijf in Nederland. Hierdoor sta ik voor complexe juridische vraagstukken. Affenda adviseert breed en is juridisch zeer goed onderlegd."