U wilt niet alleen uw bedrijf starten, maar er ook een vliegende start van maken. Door direct de goede beslissingen te maken, hoeft u niet achterom te kijken en kunt u zich richten op uw core-business. Affenda helpt u met het kiezen van de goede rechtsvorm, het houden van grip op uw financiën, het opzetten van uw online boekhouding en het gunstig afwikkelen van belastingen. En als uw vermogen of bedrijf gaat groeien zijn we er om uw gunstige (vermogens)groei te regelen.

 

Voorkom deze veelgemaakte startersfout: geen grip hebben op financiën.

Veel ondernemers geven in de startperiode geld uit aan randzaken die niet bijdragen aan het bereiken van het ondernemersdoel. Tel daarbij op dat het zicht op de uitgaven, inkomsten en de kasstroom in deze periode nog wat ondoorzichtig is, omdat grote bedrijven vaak een langere betalingsperiode aanhouden, dan is een benarde positie eenvoudig bereikt. Met Affenda voorkomt u onnodige opstartproblemen.

Geen nieuws meer missen?

We houden u op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt of maatschappij die van invloed kunnen zijn op uw handelen. Wilt u ook op de hoogte worden gehouden? Laat hier uw naam en e-mailadres achter.

"Affenda houdt alle juridische veranderingen die gevolgen voor ons hebben bij. Het is prettig om te weten dat we altijd up-to-date zijn. Daarnaast bracht Affenda ons kostenefficiëntie en rust door de introductie van online boekhouden."